Viggo och rädslolistan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Viggos värld (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-09-07
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Johanna Magoria
ISBN
9789129713176

Viggo och rädslolistan E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2018-09-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Viggo är sju år och två månader och har lugg ända ner i ögonen. Han bor i ett grönt hus tillsammans med pappa och lillebror, och varannan helg bor mamma också där. Annars bor hon i Köpenhamn, i Danmark. Därför kan Viggo svära på danska. Det är nästan som på svenska, fast inte riktigt.
Viggo har en hemlig lista, en rädslolista. På listan ritar han allt han är rädd för, och det är många olika saker: mörker, eldgafflar, monster utan huvuden, monster med huvuden, brinnande hus
Det är rätt jobbigt att vara rädd för en massa grejer, särskilt när det snart är halloween och kvarteret kommer att krylla av spöken, häxor och läskiga mumier. Och det är väldigt jobbigt att inte kunna berätta för någon hur rädd man är.

Roligt och allvarligt om sjuåriga Viggo och hans familj. Lisa Bjärbo tar barnets känslor och rädslor på allvar, och både stora och små kan känna igen sig i den här fina vardagsskildringen. Johanna Magorias bilder är humoristiska och känsliga på ett enkelt och självklart vis, och tillsammans med texten skapar de ett Viggo-universum som man gärna stannar kvar i länge, länge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Bjärbo