Sommarskuggan och halloween-buset (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sommarskuggan (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-10-07
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Johanna Arpiainen
ISBN
9789129720426
Sommarskuggan och halloween-buset (e-bok)

Sommarskuggan och halloween-buset E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-10-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
- Nu räcker det med bus och skuggslem, säger Angelika Prick högt för sig själv.
Förste skuggjägare Angelika Prick är ute på ett viktigt uppdrag: hon ska gömma den magiska Sommarskuggandräkten. Just nu ligger den nedpackad i en tung träkista längst bak i lastutrymmet på hennes bil, och snart kommer den att vara inlåst för alltid!


Sommarskuggan har under flera somrar busat med barn och vuxna i programmet Sommarlov. Den magiska dräkten är ständigt på jakt efter sin utvalda person, om den skulle hitta den så blir Sommarskuggan fulländad! Det får bara inte hända, och det är därför Angelika Prick nu ska se till att dräkten stoppas en gång för alla.
Men på vägen till gömstället händer något märkligt som gör att skuggkistan rullar ut ur Angelika Pricks lastbil och hamnar i staden som alltid doftar kex.

Samtidigt förbereder sig Nordmannaskolan för halloween och den årliga pumpajakten. Nu gäller det att hitta dräkten innan den hittar sin utvalda person. Bästisarna Puck och Sasha utses till skuggjägare och får det viktiga uppdraget: Att stoppa och fånga Sommarskuggan!

Sommarskuggan är en av SVT:s många populära karaktärer. Nu kommer äntligen böckerna om barn tv:s främste busare. Härliga, mysrysliga äventyr skrivna av Tina Mackic, som till vardags skriver tv-manus om just det, Sommarskuggan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sommarskuggan och halloween-buset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    -, 31 juli 2023

    Boken var jätte bra men inte super bra tycker jag ¿¿.

  2. Sommarskuggan
    -, 9 september 2022

    Superbra, coolt och lite läskigt och konstigt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tina MacKic