Nåt trassligt inuti (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-10-09
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129725889
Nåt trassligt inuti (e-bok)

Nåt trassligt inuti E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-09

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Isas pappa hamnar på sjukhus. Fast inte det vanliga, där man gipsar ben och tar bort blindtarmar, utan ett annat. Ett där man inte får ha skosnören och där alla fönster och dörrar är låsta.

Ungefär samtidigt händer det otroliga: Isa blir lucia när de lottar i klassen, fast det nog egentligen var meningen att det skulle bli Aisha. Hon är ju ändå den coolaste tjejen i femman. Men nu är det Isa som ska stå längst fram och läsa dikt och få stearin i håret. Men kan pappa komma och kolla? Kommer han att vara tillräckligt frisk?

En rapp skildring av livet på mellanstadiet, men också en berättelse om en förälder som är svårt sjuk på ett sätt som inte riktigt går att prata om. Rädsla och förtvivlan blandas med humor, vardag och hoppfullhet, och det lämnar inte någon oberörd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cina Friedner

  • Aldrig backa

    Cina Friedner

    Ivan och Lydia är inte ihop. Inte så att dom har bestämt, i alla fall. Men det finns ändå nåt där, nåt speciellt. Inte så konstig då att dom andra killarna säger att det är just Ivan som ska skicka det där meddelande till Lydia efter bråket på fot...

  • Så himla taskigt

    Cina Friedner

    En kort lista över taskiga saker Henrietta Nilsson har gjort: 1. Hon drog ner Lillys shorts på gympan, så att hela klassen såg hennes trosor. 2. Hon berättade med hög röst att Agge hade kissat på sig på fritids, så nästa dag frågade alla hela tide...