Adios hockeyhora (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2022-09-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
ISBN
9789129738308
Adios hockeyhora (e-bok)

Adios hockeyhora E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-09-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tågresan tar två timmar. Elsa har konstant ont i magen. På andra sidan rutan susar träden förbi. Täta skogar. Grå himmel. Medan tåget kränger raderar hon flera appar från telefonen. Instagram, Facebook, Youtube ... Farväl Silje Sjölund, tänker hon.

Efter att Elsa hängts ut i sociala medier och inte varit i skolan på hela hösten flyttar hon från mamma i Sundsvall till pappa i Örnsköldsvik för att gå sista terminen på gymnasiet. Hon jagas av händelsen, filmen på henne verkar aldrig sluta spridas. Men nu är det dags att börja om, hon byter för- och efternamn, och absolut ingen ska få veta vad som har hänt. I sin nya klass träffar hon Leo, fotbollskillen som postar handskrivna brev till någon. Och som också har en mörk hemlighet, eller kanske flera.

Adios hockeyhoraär en kärlekshistoria som är hoppfull men inte enkel, en bladvändare med högaktuellt tema som många läsare kommer att känna igen sig i.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Falk

  • En gång slockna alla stjärnor

    Kristina Falk

    Kan ett hjärta fyllt av bottenlös sorg även bli sprängfyllt av kärlek? Freja tänker inte stanna i Umeå längre. Vill inte se pappa dö. Måste ut, bort därifrån. Hjärtat bultar när hon kliver av tåget i Stockholm. Det finns ingen sjukdom i vindarna. ...