Lockwood & Co. Den skrikande trappan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lockwood & Co (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2014-01-08
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Lockwood & Co. : The Screaming Staircase
Dimensioner
210 x 139 x 32 mm
Vikt
501 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132162916
Lockwood & Co. Den skrikande trappan (inbunden)

Lockwood & Co. Den skrikande trappan

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2014-01-08

Slutsåld

Nervkittlande spänning och humor i oemotståndlig kombination med krypande skräck!

Din hemsökelse vår huvudvärk!

I över femtio år har varenda landsände i England plågats svårt av en epidemi av vålnader. Spöken, andar och gengångare som inte är spe ciellt vänliga, snarare rent livsfarliga. Antalet parapsykiska agenturer har ökat med åren, alla med samma affärsidé: att förgöra spöken. Bara barn och unga har den rätta övernaturliga förmågan när det gäller att uppsöka och förinta. Till detta används värjor, järnkedjor och magnesiumeld. Konkurrensen mellan agenturerna är stenhård.

Lucy Carlyle, en talangfull, mycket ung agent med stor ambi tion, anländer till London, säker på att hon ska få anställning hos en av de mest framstående agenturerna. Istället hamnar hon hos Anthony Lockwood. Hans firma befinner sig på fallrepet, men han driver den med stolthet, och utan någon vuxens närvaro. Efter att ett jobb får ett katastrofalt avslut, sinar uppdragen. Mot sin vilja måste de därför anta sin farligaste utmaning någonsin. På ett av de absolut mest hemsökta godsen i England.

En historia där skräckinjagande spöken flåsar huvudpersonerna i nacken samtidigt som de löser mysterier i sann Sherlock Holmes-anda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonathan Stroud

Bokvideo