Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-03-21
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132167102

Jack E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-03-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jack är en bultande kärlekshistoria men också en berättelse om att sona sina brott, se framåt och gå vidare. Christina Lindström skriver rappt, trovärdigt och gripande om den första kärleken.

Vi spelar Counterstrike och skrattar, och resten av natten ligger vi under Frejas rödprickiga, svala påslakan och kysser varandra. Hennes haka blir öm av min skäggstubb.

Jack är den snygga och coola killen, som är grym på innebandy och får alla tjejer han vill ha. Freja har en lite för stor näsa, en rosa stickad mössa och tycker om att titta på sälar. De är ett omaka par på papperet, men när de träffas i ett badrum på en fest kan ingen av dem värja sig. De faller handlöst för varandra och allt känns helt rätt. Men så hinner Jacks historia ikapp dem. I grundskolan var han en mobbare och han har ett förflutet inom nazistiska rörelser. Jack har förändrats, men för Freja blir det snart obehagligt uppenbart att Jack inte är den hon trodde att han var.

Med samma närvaro och känslighet som i den bejublade debuten Hälsningar från havets botten skildrar Christina Lindström två tonåringars förtvivlan när världen inte är som man vill att den ska vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Lindström