Lägret (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2017-04-27
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132187100

Lägret E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-04-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Motvilligt hänger Hannah med sin kompis Emil på ett konfirmationsläger. Men när den unga lägerledaren Amanda börjar intressera sig för Hannah, njuter hon ändå av att känna sig speciell. Problemet är att hon inte tror på Gud. Hannah slits mellan att vilja vara en del av gemenskapen och att tänka självständigt. Till slut tar längtan att tillhöra över - och hon låtsas vara troende.

Men när Hannah hittar den tystlåtne Jonatan nedblodad i skogen, och han sedan försvinner från lägret, blir Hannah skräckslagen. Vad har egentligen hänt? Stämningen förändras i ett slag. De andra uppför sig märkligt, de verkar rädda. Det är då hon börjar ana det värsta - att något fruktansvärt finns i skogen, och att det är hon som lockat fram ondskan. Hon som ljuger, hon som inte kan tro ...

Om Lena Ollmarks tidigare böcker:

"Trilogins första två delar, Inmurade och Brännmärkta, är bland det läskigaste någonsin i svensk skräck. (Aldrig mera träslöjd, säger jag bara.) Frostbitna följer sina föregångare tätt i hälarna med en krypande kyla som jagar Natta, Leo och Teddy."

Lotta Olsson, Dagens Nyheter, om Firnbarnen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Ollmark