Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2010-09-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Dimensioner
220 x 140 x 25 mm
Vikt
515 g
SAB
Vnd
ISBN
9789137136158
Finn din energikod - få ett rikt, lyckligt och självläkande liv (inbunden)

Finn din energikod - få ett rikt, lyckligt och självläkande liv

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2010-09-01
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
För att känna välbefinnande behövs en god energinivå - både fysiskt och psykiskt. Boken bygger på de senaste forskningsrönen och visar hur du höjer din energinivå och ökar energiflödet på mest effektiva sätt. Du får också hjälp att hitta fram till den energikod som stämmer för just dig.Energi finns överallt. Hög energinivå är en viktig förutsättning för självläkning och god självkänsla. Boken tar upp hur man blir medveten om sin energinivå och hur man ökar energiflödet med hjälp av andning, motion och qi-övningar. Här presenteras också nya tekniker för att bli av med blockeringar samt nya metoder för att mäta energin i kroppens celler.Powerfood ger bra energi. Genom inflammationsdämpande livsmedel - IFD-mat - kan man styra cellernas gener i rätt riktning. Detox hjälper till att höja energinivån, medan skräpmat programmerar oss för låg energi.Tankens kraft är ett välkänt begrepp. Här visas hur tankar ger information till hela vårt energisystem - inte bara till hjärnan - och hur vi kan använda dem på bästa sätt.Kärlekens energi handlar om glädje, lust och samvaro. När människor kommunicerar med varandra på ett positivt sätt uppstår bra energi. Beröring och sexuell energi är självfallet också viktiga energikällor för människans välbefinnande.Boken visar vägen till den energikod som passar just dig. Den ger de råd du behöver för att upprätthålla en hög energinivå, känna dig inspirerad, kreativ och levnadsglad. Det gör livet så mycket lättare!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Finn din energikod - få ett rikt, lyckligt och självläkande liv
 2. +
 3. Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnstark : hur motion och träning stärker din... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Finn din energikod - få ett rikt, lyckligt och självläkande liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. BÄST!!
  Lena Westberg, 5 mars 2015

  Helt klart den bästa bok som jag har läst någonsin! Den ser till hela människan och den fokuserar på allt som är bra och inte till det sjuka.
  MYCKET LÄSVÄRD

 2. Energimedicin
  xenghe, 6 oktober 2014

  boken beskriver så insiktsfullt allas vår potential att hitta självläkande krafter inom oss.
  borde ingå i allas medvetna kunskap att läsa.

 3. "Finn din energikod" en handbok för hälsomedvetna
  Ann-Christin Tjernström, 27 december 2010

  I den sista och tolfte boken av Sanna Ehdin, har hon i allra högsta grad lyckats med att "ringa in" alla de möjliga sätt som går att frambringa för att finna vägar till bättre hälsa.

  Sanna Ehdin har här fångat "helhetstänkandet" och tipsen i hur man skall finna sin väg till högre energi och därmed bättre hälsa, är många.

  Boken är indelad i elva kapitel där varje kapitel beskriver olika sätt att höja sin energinivå och därmed bättre välbefinnande/hälsa. I varje kapitel beskri... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner