Adjö det ljuva livet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-10-17
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137138671
Adjö det ljuva livet (e-bok)

Adjö det ljuva livet (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-10-17

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag har packat resväskan. Jag har bestämt mig för att dö. Jag vill inte leva längre. Jag har regisserat min egen begravning in i minsta detalj. Gästlistan. Musiken. Maten."Som en av Sveriges första svarta fotomodeller blev Camilla Henemark snabbt 1980-talets it girl. På 1990-talet fick hon ett stort internationellt genombrott som frontfiguren La Camilla i det extravaganta popbandet Army of Lovers. Hon var en stilikon och en diva. En scandal beauty som skapade löpsedlar vart än hon drog fram. Alla ville ha en bit av La Camilla och hon delade med sig generöst. De flockades runt henne, från våra största idrotts- och popstjärnor till topparna inom politik och näringsliv, samt så småningom även Kungens innersta krets.Under 2000-talet dalar Camillas stjärna. Hon faller hårt, rakt ner till samhällets botten - en tillvaro kantad av hemlöshet, psykisk ohälsa och självmordsplaner. Adjö det ljuva livet är med sina exklusiva inblickar i en glamourös och förbjuden värld en makalös uppgång och fall-historia. Det här är berättelsen om Camillas hisnande liv. Hur hon bestämmer sig för att avsluta det och påbörja ett nytt.

Extramaterial: E-boken innehåller även ett avsnitt där Camilla Henemark själv läser upp bokens förord samt spotify-länkar till några av Army of Lovers megahits.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Adjö det ljuva livet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tragisk och så bra
    bonadea, 20 augusti 2018

    Hade inte höga förväntningar på Camillas bok men blev glatt överraskad. Vilket liv den kvinnan har levt! Visst hade boken kunnat vara bättre skriven, innehålla mer känslor istället i snabb tempo går man igenom Camillas hela liv.
    Jag har fått en helt ny respekt för Camilla, en stark kvinna som inte förkännar all den skit hon har fått från media
    Trots det ger jag den en 4 i betyg då den fångade mig, och gav mig inblick i vem hon är.

Visa alla 1 recensioner