Tisdagsklubben (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-02
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141718

Tisdagsklubben E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-09-02

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Anna Fredriksson har tidigare skrivit tre relationsromaner som vunnit både kritikernas och läsarnas hjärtan. Nu är hon tillbaka med Tisdagsklubben, en berättelse om att befinna sig i övre medelåldern, när man hamnat i invanda relationer som inte så lätt låter sig förändras eller brytas upp. Men det är också en roman om svåra livsval och om att bli galet härligt förälskad - oavsett hur gammal man är.

Karin tänker inte efter så noga när hon anmäler sig till kvällskursen i asiatisk matlagning varannan tisdag. Hon vet bara att hon behöver bryta den oro och ensamhet som uppstått efter maken Stens stroke. Även om han verkar ha klarat sig utan några fysiska skador är allt förändrat. Han har blivit sluten, vresig och likgiltig inför framtiden.

Matlagningskursen leds av Henrik, en passionerad och framgångsrik kock, och blir ett andningshål för Karin. Hon lär känna den livsbejakande Monika och de två börjar kalla sig Tisdagsklubben. Karin inser mer och mer att hennes liv inte alls har passerat något bäst före-datum. Monika får saker att hända och förmedlar nya sätt att se på världen och tillvaron. Ingenting är som förut i Karins liv och hon börjar ifrågasätta det hon tidigare trott var sant. Ska hon våga bejaka sina innersta önskningar och sätta sin trygga tillvaro på spel? Eller ska hon acceptera att alla drömmar inte slår in, särskilt inte efter sextio, och i stället vara nöjd med det hon faktiskt har?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tisdagsklubben. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 september 2015

    Anna Fredriksson har skrivit tre romaner tidigare, "Sommarhuset", "Lyckostigen", och "Augustiresan". Jag har läst dom alla tre, och tyckt riktigt mycket om dom allihopa.

    Hennes nya bok, "Tisdagsklubben" är skriven i samma anda tycker jag, och den är precis lika bra.

    Lättläst, gripande, tänkvärd, rörande, det är några ord man kan säga om boken. En roman, men med lite feelgoodkänsla i den. Att det handlar om relationer för helt vanliga kvinnor i sextioårsåldern gör boken ext... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson