Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Helena Mobacke (del 2)
Utgivningsdatum
2014-01-29
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137142043
Vänd om och var stilla (e-bok)

Vänd om och var stilla E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-01-29

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ung kvinna hittas död vid en cykelväg i Högdalen. En bit därifrån finner polisen en blodig sten. Kriminalkommissarie Helena Mobacke vid Söderortspolisen blir ansvarig för utredningen. Dagen därpå hittas ytterligare en ung kvinna mördad i ett industriområde i Älvsjö. Offren tycks inte ha något gemensamt och det finns inget som tyder på att de skulle ha dödats av samma person. Till en början behandlas därför morden som två olika fall av Helena och hennes utredningsgrupp där en av poliserna allt mer öppet motarbetar Helena. Efterhand börjar ett samband mellan kvinnorna anas och Helena inser att de måste arbeta snabbt om inte fler ska drabbas. Vänd om och var stilla är andra delen i Johanna Mos kritikerrosade serie om Helena Mobacke. En drabbande och spännande kriminalroman om religiös fanatism och utsatthet som utspelar sig i ett kyligt Stockholm där många känner sig vilsna och ensamma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vänd om och var stilla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 8 april 2014

    Läste ut den första boken av Johanna Mo i går, "Döden tänkte jag mig så". Och jag tyckte att den var så bra, så jag fortsatte direkt med hennes andra bok, den här boken, "Vänd om och var stilla".

    Och den andra boken var precis lika bra som den första tycker jag. Jag hoppas verkligen att Johanna Mo kommer att skriva många böcker om kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes kollegor.

    Johanna Mo skriver på ett sätt så att jag inte kan lägga ifrån mig boken. Otroligt fängsl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo