Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2016-04-20
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Anna Petronella Foultier
Originaltitel
Les gens heureux lisent et boivent du café
Medarbetare
Mattsson, Marina (form)
Dimensioner
200 x 135 x 20 mm
Vikt
279 g
SAB
Hce
ISBN
9789137144658
Lyckliga människor läser och dricker kaffe (inbunden)

Lyckliga människor läser och dricker kaffe

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-04-20

Slutsåld

Lyckliga människor läser och dricker kaffe av Agnès Martin-Lugand började som en egenutgivningssuccé. Den har älskats av de franska läsarna och nu sålts till över tjugo länder. Det är en varm och vemodig berättelse om att hitta tillbaka till livet efter en stor sorg. Om att kanske finna kärleken igen.

Det har gått ett år sedan Diane förlorade sin man och deras femåriga dotter i en bilolycka. Sedan dess lämnar hon knappt Parislägenheten där de bodde tillsammans. Bokkaféet som hon drivit - Lyckliga människor läser och dricker kaffe - står och förfaller.

Men hennes vän Félix försöker envist locka ut henne i verkligheten igen, och för att få vara ifred och fly undan minnena bestämmer hon sig för att resa bort på obestämd tid. Hon hyr ett hus på den irländska landsbygden, dit hennes man alltid velat åka. Där gör hennes rara hyresvärdar allt för att hon ska trivas, vilket inte kan sägas om deras brorson, som blir hennes granne. Någon odrägligare typ har Diane aldrig träffat, men efterhand börjar hon inse vad som döljer sig under den hårda ytan ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckliga människor läser och dricker kaffe. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tunt!
    Lena Carnmo, 10 juni 2016

    Boken lämnar en i 'Jaha... och sedan då??' Extremt krångliga karaktärer som plötsligt närmar sig det normala och sedan återgår till det krångliga... Suck. Men naturligtvis finns där en sorglös festprisse som trendigt nog är bög. Han backar påpassligt upp huvudpersonen i de flesta väder och är egentligen en intressantare karaktär än den som storyn egentligen handlar om...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agnès Martin-Lugand