Allting trasigt ska bli helt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Helena Mobacke (del 3)
Utgivningsdatum
2015-07-15
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137145174
Allting trasigt ska bli helt (e-bok)

Allting trasigt ska bli helt E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-07-15

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allting trasigt ska bli helt är tredje delen i Johanna Mos kritikerrosade serie om Helena Mobacke. En kriminalroman om att fly, sitt land och sitt förflutna, och om att hitta fram till en tillvaro som känns hel.

Två personer närmar sig Skärholmens torg från olika håll: femtonåriga Zemar Ahmadi och sextiotvååriga Gunnar Andersson. Det är sommar och helg, allt verkar stilla. Men lugnet är bedrägligt. Plötsligt smäller det. Lågor slår upp från en gammal rostig Volvo och gatstenar haglar genom luften. I tumultet som uppstår knivhuggs Gunnar till döds. Någon håller fast Zemar: Det var han som gjorde det.

Utredningssituationen är minst sagt knepig för den kontroversiella kriminalkommissarie Helena Mobacke och hennes grupp vid Söderortspolisen. På något sätt måste de ta reda på hur och varför Gunnar Andersson dog och om det har med upploppet i Skärholmen att göra. Under utredningens gång tvingas polisen Herman Tingwall konfrontera det som hände när han själv var femton. Det som fick honom att fly hembyn. Inget är som det ser ut att vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allting trasigt ska bli helt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juli 2015

    Det här är Johanna Mos tredje bok i serien om kriminalkommissarie Helena Mobacke. Jag älskade dom två tidigare, och jag älskade även den här. Här är en länk till min recension av bok nummer två i serien, "Vänd om och var stilla", och i det inlägget finns även en länk till bok nummer ett, "Döden tänkte jag mig så".

    Tycker att Johanna skriver på ett så lättläst sätt med ett så skönt flyt i. Gillar verkligen karaktärerna i boken. Och jag tycker mycket, mycket om att hon så detaljerat s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo