Kärlek sökes (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Frida Fors (del 3)
Utgivningsdatum
2016-04-13
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137146393
Kärlek sökes (e-bok)

Kärlek sökes E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-13

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åren har gått, Frida är nu en rutinerad programledare i radio och frånskild tvåbarnsmamma som söker kärleken efter 40. Kärlek sökes av Carin Hjulström är en dråplig, rolig och varm feelgoodroman om att våga ta steget. Radioprataren Frida Fors är proffs på relationer i programmet "Sena Samtal" där hon pratar med lyssnare från hela landet. Men när yngsta barnet lämnar hemmet i Göteborg blir tomheten i radhuset obeskrivlig. Påhejad av vänner och arbetskamrater ger hon sig motvilligt ut på jakt efter den kärlek hon sedan länge gett upp hoppet om. Lika trygg som hon känner sig i jobbet, lika kantstött känner hon sig privat. Hon provar med krogen, men utan framgång. Nätet tycks vara den nya mötesplatsen. I nätdejtingträsket träffar Frida längtande, kränkta, vilsna och besynnerliga män, den ena mer tilltufsad än den andra. Det blir många koppar kaffe på stadens kaféer, promenader i Botaniska och stela middagar på Brasserie Lipp. Trevande samtal, förhoppningar och monumentala besvikelser. Frida upplever såväl stormande förälskelser som kostsamma nederlag. Hon är väl helt enkelt en av dem som aldrig hittar den rätte ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek sökes. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 april 2016

    Kärlek sökes är Carin Hjulströms femte bok. Och den är en fristående fortsättning på böckerna Finns inte på kartan och Hitta vilse. Hon har även skrivit böckerna Kajas resa och Irene Panik. Här är en länk till hennes senaste bok, Irene Panik, där det också finns länkar till dom tre tidigare böckerna.

    Jag tycker mycket om Carin Hjulströms sätt att skriva. Boken är välskriven och underhållande. Den handlar även om ett aktuellt ämne, nätdejting. Lättläst och snabbläst är den, och absolut läsvärd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström