Massor av pocketfynd
Ett oväntat besök (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2018-08-22
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Graves, Emma (form)
SAB
Hc
ISBN
9789137149226
Ett oväntat besök (inbunden)

Ett oväntat besök

Inbunden Svenska, 2018-08-22
159
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 35
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Livet förändras när du minst anar det

Ny feelgoodroman av författaren till succéböckerna om Sonja!

Nikki trivs med livet hemma på hästgården Gyllentofta och skulle inte byta ut det mot någonting. Där har hon sitt stora hus, skogen, sjöarna, åkrarna och de älskade hästarna. I grannbyn bor hennes bästa vän, prästen Annie, som med jämna mellanrum lämnar sin församling och kommer till gården tillsammans med hunden Winston. Mer än så behöver inte Nikki för att vara tillfreds.

Hon lekte av sig när hon var ung och gjorde allt som unga kvinnor ska göra då. Nu vill hon bara förvalta familjens egendom. Hon uppskattar det hårda arbetet i stallet och de långsamma galopperna längs med bäcken. Att middagen oftast äts i ensamhet är inget problem. Hon är ändå så trött när hon ätit klart att det enda som återstår är att stupa i säng.

Men så dör hennes gamla pappa, han som lämnat gården för solen på Mallorca, och allt vänds upp och ner. Det som skulle bli ett okomplicerat arvskifte mellan en far och hans enda barn blir istället en bitter tvist mellan Nikki och familjemedlemmar hon inte ens visste fanns. Plötsligt är det vanligtvis så ensliga Gyllentofta fyllt av människor som vill ha en del av kakan. Hästgården, huset på Mallorca och sommarstället på västkusten.

Mitt i allt detta blir hon våldsamt förälskad. Det är en omöjlig och komplicerad relation och till sist måste hon välja. Kärleken eller gården. Hon kan inte få både och.

Om Sonjas andra chans:

"Åh, så kul att Sonjas väninnor äntligen är tillbaka. ... Det blir ett härligt romanbygge, med exakt rätt ton och full fart från första till sista sidan. Här blandas socialt engagemang med erotik, sorg och många skratt. Och när det inte finns champagne går det lika bra med cava. Betyg: 4 av 5" Tara
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett oväntat besök
  2. +
  3. En otippad kärlekshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt En otippad kärlekshistoria av Anna Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ett oväntat besök