Francesca (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gullspångserien (del 2)
Utgivningsdatum
2018-09-26
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137149721
Francesca (e-bok)

Francesca E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-26

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Prisbelönta Lina Bengtsdotters uppföljare till succédebuten "Annabelle" är en gripande och suggestiv kriminalroman om förlust och utsatthet. Kriminalinspektör Charlie Lager är mitt uppe i en komplicerad utredning i Stockholm när hon får höra talas om tonårsflickan Francesca som för snart trettio år sedan försvann från trakten där Charlie själv växte upp. Något i det gamla olösta fallet påverkar Charlie och snart plågas hon också av märkliga drömmar om sin mamma Betty och diffusa minnen från uppväxten. När vännen Susanne ber om hjälp för att reda upp sitt liv bestämmer sig Charlie för att resa tillbaka till Gullspång. Men hon upptäcker snart att inte alla i bygden uppskattar att hon börjar gräva i Francesca-fallet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Francesca. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 3 januari 2019

    Francesca är den andra delen i serien om kriminalinspektör Charlie Lager. Jag läste den första boken, Annebelle, för drygt ett år sedan, och jag tyckte den var mycket bra. Här är en länk till min recension av den boken.

    Boken Fransesca är nästan lika bra som Annebelle tycker jag. Den är liknande i stilen, och jag tror man vinner mycket på att läsa Annebelle först, även om Francesca också kan läsas fristående.

    Den är välskriven, spännande, och gripande. Och jag ser fram emot... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter