När alla klockor stannat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 6)
Utgivningsdatum
2019-09-02
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150796

När alla klockor stannat E-bok

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-09-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sjätte boken i den populära Hagforsserien! När årets bygdespel ska ha premiär på Ekshärads hembygdsgård försvinner en av skådespelarna. Ett par dagar senare återfinns hon dränkt i Klarälven. Strax efteråt hittas en ung man skjuten. Även han har en roll i föreställningen om den legendariska urmakaren Johan Tinglöf.

De ovanligt bestialiska morden förbryllar såväl Christer Berglund och Petra Wilander vid Hagforspolisen som journalisten Magdalena Hansson. Morden verkar på många sätt höra ihop men tillvägagångssätten är helt olika. Ju längre utredningen framskrider, desto tydligare blir det att de har att göra med en sadistisk mördare som sannolikt kommer att slå till igen. Frågan är bara hur, när och var.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När alla klockor stannat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enligt mitt tycke en spännande och bra bok.
  Bo Stefan Eriksson, 15 december 2020

  Jag gillar den här sortens serier där man får möta samma personer varje bok. Samtidigt som man får en spännande kriminalberättelse så får man en berättelse om de inblandades enskilda problem och händelser.
  Jag har läst alla föregående böckerna och kommer att beställa den senaste boken också. Hoppas det inte blir den sista,

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 juli 2020

  Den här boken har blivit liggande oläst i tio månader, men nu tog jag äntligen tag i den. Jag har läst alla Ninni Schulmans tidigare böcker, både dom fem böckerna i Hagforsserien, och den fristående boken Bara du, och jag har tyckt om dom alla.

  Och jag blev inte besviken på den sjätte boken i serien, När alla klockor stannat, för den var bra, precis som dom tidigare böckerna.

  Boken tar upp många viktiga ämnen och den är både berörande, spännande och oförutsägbar.

  Kan absolut rekommendera boken, och hela bokserien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman