Dagen är kommen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 7)
Utgivningsdatum
2021-04-28
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150819
Dagen är kommen (e-bok)

Dagen är kommen E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-28

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto märkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson är tillbaka på jobbet efter en längre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.

Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien är en spännande berättelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dagen är kommen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 maj 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken är den sjunde och sista boken i Hagforsserien. Jag har läst alla böckerna och tyckt om dom allihopa. Men nu är serien slut, och vi får hoppas på att författaren skriver andra bra böcker i framtiden. Gärna något i stil med hennes fristående bok Bara du.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman