Vi mot er (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Björnstad (del 2)
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150932

Vi mot er E-bok

(13 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-08-21

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är så enkelt att få människor att hata varandra att det är obegripligt att vi någonsin gör något annat.

Efter de fruktansvärda händelser som skakade Björnstad i första boken berättar Vi mot er historien om månaderna efteråt. De bästa vännerna Maya och Ana lever ut sommaren på en gömd ö och försöker lämna omvärlden bakom sig, men ingenting blir som de hoppas. Rivaliteten mellan Björnstad och grannstaden Hed växer till en ursinnig kamp om pengar, makt och överlevnad som exploderar när städernas hockeylag möts. Samtidigt avslöjas en ung spelares innersta hemlighet och ett helt samhälle tvingas visa vad det egentligen vill stå för. Det kommer sägas att våldet kom till Björnstad det här året, men det är en lögn. Våldet fanns redan här.

Fredrik Backmans Vi mot er, den fristående uppföljaren till Björnstad, är en intensiv skildring av drabbande mänskliga relationer i en liten stad. En berättelse om lojalitet, vänskap och kärleken som utmanar allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vi mot er. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läskig bok om hat och osämja mella två små städer!
  Eva Ericsson, 15 juni 2018

  Jag tyckte om boken, men jag tyckte att den var "otäck" och på något sätt overklig. Ingen bok att somna till precis, då det med korta avslutande meningar nästan varje kapitel, förebådar att något hemskt kommer att hända. Jag tycker om Fredrik Backmans " visdomsord" och personskildringar. Vissa sidor läser jag t o m för de är så bra, men hatet som beskrivs mellan två små byar är för mig inte trovärdigt. Men nu bor jag inte i någon liten by i Norrland. Det kanske finns.
  Nej, jag skulle int... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 augusti 2017

  Den här boken hade jag skyhöga förväntningar på. Jag älskade den första boken i serien, Björnstad, och jag hoppades verkligen på att den här fristående fortsättningen skulle vara lika bra. Och det var den.

  Jag älskar ju allt Fredrik Backman skriver. Han är en helt outstanding författare, enligt mig. Här är länkar till mina recensioner av hans tidigare böcker: En man som heter Ove, Saker min son behöver veta om världen, Min mormor hälsar och säger förlåt, Britt-Marie var här, Och var... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fredrik Backman