Motiv X (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fabian Risk (del 4)
Utgivningsdatum
2018-09-19
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151601

Motiv X E-bok

(21 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-19

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den fjärde boken om Fabian Risk

Fabian Risk vakar vid sin skottskadade dotter Matildas sida, som ligger i koma på Helsingborgs lasarett, samtidigt som ett brutalt mord på en flyktingpojke från Syrien kastar in stadens kriminalpolis i en ny komplicerad utredning med rasistiska förtecken.

Men inget är så enkelt som det först verkar och när flera nya mord äger rum befinner sig Lilja, Klippan och de andra på Helsingborgspolisen snart i en allt mer pressad jakt på flera gärningsmän. Till slut tvingas Fabian tillbaka i tjänst trots att han helst hade velat ägna sig åt sin familj, och kriminalpolisens chef Astrid Tuvesson avbryter sin tolvstegsbehandling mot alkoholism trots att den bara har börjat, för att leda arbetet med de parallella utredningarna.

Samtidigt brottas Fabian med information som hans döde kollega Hugo Elvin lämnat efter sig och påbörjar en egen privat utredning som kan komma att förändra den sammansvetsade utredningsgruppen för all framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Motiv X. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande läsning
    Anne-Marie, 18 juli 2019

    Precis lika bra och välskriven som alla övriga böcker av Ahnhem!
    Spännande och lagom utdragen deckare. Svår att lägga ifrån sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem