Hitta din sanna story : Upptäck kraften i din egen livsberättelse! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (21.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-23
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137151847

Hitta din sanna story : Upptäck kraften i din egen livsberättelse! E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2017-08-23

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I Hitta din sanna story får du lära dig att vaska fram guldkornen i din egen livshistoria. Att hitta tillbaka till sådant som du kanske har tappat kontakten med under din livsresa. Sådant som faktiskt är en väsentlig del av det som är du. Och som du behöver för att bli autentisk inför dig själv och andra.Genom att vara sann mot dig själv får du möjlighet att beröra andra människor och göra starkare avtryck. Du kan enklare hitta rätt väg framåt i livet. Och bygga ditt, eller ditt företags, personliga varumärke på ett nytt kreativt sätt, inifrån och ut.Nycklarna till den du är finns i din egen livsberättelse. I boken får du lära dig tekniken att hitta dem. Författaren och storycoachen Katrin Sandberg stöttar, peppar och visar hur du gör. Dessutom delar hon med sig av egna erfarenheter och berättar om människor som hon har coachat.

Ur innehållet:Alla har en historia att berätta - vilken är din?Hur ska du veta vem du är om du har glömt bort vem du var?Gräv där du står!Dina superkrafter och dina kreativa uttryckÄg din story!Dela din story!Vägen till att bli "Story Strong"Du är din story - lär dig leva med den!

Att hitta tillbaka till den du alltid har varit innebär att du får lättare att ta beslut i stora och små frågor. Du får nya tankar och idéer kring hur du bäst kommunicerar och presenterar dig själv. Boken och metoden fungerar som en guldkompass som visar dig vägen framåt och gör dig Story Strong!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katrin Sandberg