Försvunnen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
cold case (del 1)
Utgivningsdatum
2019-01-16
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137152028
Försvunnen (e-bok)

Försvunnen E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-01-16

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tilldelad Crimetime Award 2019 för Årets deckardebut. "Försvunnen" är första delen i Cold Case, en deckarserie inspirerad av verkliga fall som utspelar sig i Malmö och på Österlen. En 19-årig kvinna försvinner en sommarnatt på Österlen. 16 år senare härjar en dansk serievåldtäktsman i Malmö. Polisen famlar i mörkret, men ett DNA-spår gör att man kan dra kopplingar till det gamla försvinnandet.

Tess Hjalmarsson, kriminalinspektör och chef för Skånes cold case-grupp, tar sig an fallet. Hon brinner för att utreda gamla fall och att slutligen kunna ge anhöriga svar på vad som egentligen hände.

Parallellt kämpar Tess med sitt ganska misslyckade privatliv och en barnlängtan som ser ut att gå i kras efter att flickvännen har lämnat henne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Försvunnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. riktigt bra bok
  Don Demis, 14 juni 2019

  LÄS! Tina Frennstedt får bra snurr på alla relationer, och den välskrivna texten glider smidigt mellan olika personers perspektiv. LÄS!

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 januari 2019

  Boken Försvunnen är den första delen i en planerad bokserie som är inspirerade av verkliga cold case-fall i Skåne. Författaren Tina Frennstedt jobbar som kriminalreporter och har specialiserat sig på cold cases.

  Och kriminalromaner som baseras på eller inspireras av verkliga fall är ju alltid lite extra intressanta tycker jag. Och böcker som är skrivna av journalister brukar ju oftast vara välskrivna.

  Och Cold Case: Försvunnen är både intressant och välskriven. Den är även... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tina Frennstedt