Min historia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (26.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-13
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Hjalmar Manfred Svensson
ISBN
9789137153056
Min historia (e-bok)

Min historia E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-11-13

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Michelle Obama är en av vår tids mest ikoniska och beundrade kvinnor. Som den första afroamerikanska presidentfrun skapade hon det mest öppna och inkluderande presidentskapet i USA:s historia. Hon är en passionerad och kraftfull förespråkare för kvinnor och flickors rättigheter världen över och har förändrat hur föräldrar och barn ser på hälsa och vikten av ett aktivt liv. Samtidigt har hon uppfostrat två döttrar och stått sida vid sida med sin man i hans uppdrag att leda USA genom några av landets mest påfrestande perioder.

I sina självutlämnande och fängslande memoarer bjuder Michelle Obama in läsare till sin värld och berättar om de erfarenheter som har format henne som person. Från barndomen i Chicagos South Side genom åren som företagsledaren som kämpade med livspusslet, till tiden på världens kändaste adress. På ett ärligt och insiktsfullt sätt beskriver hon sina med- och motgångar - i det privata och offentliga - och berättar om sitt liv såsom hon har levt det, med sina egna ord och på sina egna villkor. Det är en ovanligt personlig skildring av en kvinna som ständigt trotsat samhällets förväntningar, och vars historia inspirerar oss att göra detsamma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Min historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Familjen till en president i USA
  Bevili, 31 december 2018

  Intressant om hur det är bakom kulisserna hos en blivande och vald president och i synnerhet hur det påverkar hans familj.

 2. Jätte dålig eller jättebra
  Hans Peter, 15 december 2018

  Det hela beror på om hon har skrivit den helt själv som en egen biografi utan baktanke då är den jättebra.
  Men är det som man kan läsa mellan raderna om man vill, en granskning för att allt skall komma på bordet, som är skriven av en grupp av intervjuande författare, som faktiskt är väldigt vanligt i usa så är det en medioker granskning och spännande levnadshistoria inget mer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michelle Obama