På en ny nivå (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Frida Fors (del 5)
Utgivningsdatum
2019-02-27
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153476
På en ny nivå (e-bok)

På en ny nivå E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-02-27

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kärlek och intriger på toppnivå.

Journalisten Frida Fors närmar sig femtio och vardagen skaver. Så många år i samma radhus, i samma stad och med samma gamla programledarjobb på radion. Frida vill vidare. Hon längtar efter att ta livet till en ny nivå innan det är för sent.

Steg ett blir att bejaka kärleken till jazzmusikern Chance i Paris. Steg två blir - helt överraskande - ett toppjobb på Svenska Mässan i Göteborg, där fullt kaos råder inför ett stundande EU-toppmöte. Uppdraget för Frida ut på mycket djupt vatten. Hur ska hon kunna hantera presidenter, premiärministrar och andra uppblåsta egon som bråkar om allt från Brexit till vem som är bäst på golf? Inte blir det lättare när ryska intressenter lägger sig i. Problemen hopar sig.

Pressen på Frida ökar ytterligare när bästa vännen Madde går in i en livskris och inleder en kärleksaffär med en man som Frida känner alltför väl ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av På en ny nivå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 augusti 2019

  På en ny nivå är Carin Hjulströms sjunde bok, och den är den femte boken i serien om Frida Fors.

  Jag tycker om Carin Hjulströms böcker. Dom är lättlästa och underhållande. Enkla, men ändå med lite djup i. Välskrivna och läsvärda.

  Så jag kan rekommendera serien om Frida Fors. Och även författarens två andra böcker.

  Betyg: 3,5 av 5.

 2. Feelgood och spänning
  Lars-Eric, 14 mars 2019

  Frida Fors hittar kärlek, men ställs inför många svåra beslut både privat och i stora sammanhang. Många förvecklingar och aktuella världshändelser. En spännande och aktuell bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström