Svarta änkan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-09
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153575
Svarta änkan (e-bok)

Svarta änkan E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-01-09

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En mörk, psykologisk deckare som utspelar sig i ett samtida Stockholm där det inte går att lita på någon.

Jakob Khalil vid Citypolisen plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför hans ögon, och hans förtroende bland kollegorna har dalat. När han kopplas in på mordet på en fotbollsspelare tycks fallet enkelt - i den låsta lägenheten fanns bara spelarens gravida och förvirrade fästmö. Men Jakob är inte övertygad. Fler mord sker och han är den enda som misstänker att en seriemördare härjar i Stockholm. Men vad är motivet? Klockan tickar. Jakob försöker febrilt att följa spåren, men ingen tror honom. I sin jakt på bevis tar han genvägar han inte borde och leds in i ett vågspel som är på väg att kosta honom allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svarta änkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 januari 2019

    Jag har tidigare läst tre böcker av författaren Johanna Mo. Det är dom tre böckerna i serien om polisen Helena Mobacke, som kom ut åren 2013-2015, Döden tänkte jag mig så, Vänd om och var stilla, och Allting trasigt ska bli helt. Länkarna går till mina recensioner av böckerna. Jag tyckte väldigt mycket om alla tre böckerna, och dom fick näst högsta betyget av mig, 4,5 av 5.

    Nu har jag läst Johannas Mos nya bok, Svarta änkan. Den är helt fristående från hennes tidigare böcker, och ha... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo