Bara ett litet mord (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
säbyholms gröna fingrar (del 1)
Utgivningsdatum
2020-03-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153803
Bara ett litet mord (e-bok)

Bara ett litet mord E-bok

(27 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-03-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Slottsmiljöer vid Mälaren är scenen för Carin Hjulströms nya deckarserie om skådespelerskan Siri Ehrensvärd och hennes halvkriminelle brorson. Författaren till de älskade böckerna om Frida Fors skriver nu mysdeckare i Agatha Christies anda.

Siri har alltid haft dåligt samvete för den föräldralöse Anton. Hon har prioriterat teatern och kärleken till Dramatens gifte chef. När älskaren bryter relationen flyr Siri Stockholm. Hon landar hos Anton som just vunnit en plantskola i Säbyholm på poker.

Samtidigt hittas en jakttillsyningsman död på en åker, i en sky av örnfjädrar. Lokalpolisen Olle Magnusson börjar nysta i mordfallet. Snart inser han att den nyinflyttade skådespelerskan har näsa för ledtrådar och dessutom är ett trevligt sällskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bara ett litet mord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. PG Woodhouse möter Morden i Midsomer
  -, 7 december 2022

  Underbar, underhållande, bästa jag läst på länge. Så trött på "Kepler & Co".

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 12 april 2020

  Boken Bara ett litet mord är Carin Hjulströms nionde bok. Jag har läst alla hennes tidigare böcker. Dom fem böckerna om Frida Fors, dom två fristående böckerna, och kortromanen som hon skrev tillsammans med sin pappa, Lennart Hjulström.

  Men om dom tidigare böckerna har varit i kategorierna roman, feelgood, och romance, så är den här boken i genren mysdeckare.

  Bara ett litet mord är första boken i en planerad serie som heter Säbyholms gröna fingrar. Och jag ser fram emot a... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström