Iskallt spår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cooper & Fry (del 3)
Utgivningsdatum
2019-01-04
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789137154046
Iskallt spår (e-bok)

Iskallt spår E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det var knappast det enklaste sättet att begå självmord på ? Marie Tennant verkade bara ha krupit ihop i den kalla snön på Irontonguehill och sedan legat kvar tills kroppen var helt täckt av is. Men det är inte det enda dödsfall som Edendales poliskår ställs inför denna kylslagna januarimånad; i ett gammalt bombplan görs den skrämmande upptäckten av ett spädbarnslik och vid en vägkant hittas kroppen av en okänd man. Medan kriminalinspektör Diane Fry behöver all förstärkning hon kan få är kollegan Ben Cooper mer intresserad av att hjälpa den unga kanadensiskan Alison Morrissey. Hon har kommit till Edendale för att få klarhet i vad som egentligen hände då hennes morfar spårlöst försvann en vinterdag 1945. Men är det verkligen värt att ödsla tid på en mer än femtio år gammal händelse, eller är det kanske nödvändigt att gräva i det förflutna för att få svar på dagens gåtor ? Iskallt spår är den tredje, fristående delen i serien med de unga poliserna Ben Cooper och Diane Fry.

Stephen Booth föddes 1952 i Lancashire i England, men bor numera tillsammans med sin fru och sina husdjur på en gård i Nottinghamshire. Han upptäckte tidigt att han ville ägna sig åt skrivande i någon form och under 25 år var han verksam som journalist inom ett antal olika områden, bl.a. som kriminalreporter. Hans debutroman Svarta hunden belönades med Barry Award för bästa engelska kriminalroman 2000, och uppföljaren Jungfrudansen har blivit nominerad till en Gold Dagger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Iskallt spår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Recension Iskallt spår
    Göran, 1 augusti 2019

    Boken är inte bara en deckare i vanlig mening. Liksom alla Stephen Boots böcker ges en fantastisk beskrivning av natur- och miljö med kopplingar till lokal historia och människoöden.
    Denna bok är inget undantag och den som läser alla Boots böcker i samma serie får följa huvudpersonen Coopers utveckling och "karriär". Boken rekommenderad varmt till alla som vill ha lite' mer än vanligt och kanske till och med åka till området som beskrivs så målande i denna bok och övriga i serien!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen Booth