Åtta steg bakom (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 8)
Utgivningsdatum
2018-10-10
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137154343

Åtta steg bakom E-bok

(23 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-10-10

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I den åttonde boken i den populära serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff för Denise Rudberg oss åter bakom överklassens polerade fasader och visar att ingenting någonsin är som man tror.

En kväll maj 1988 försvinner den sjuttonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården i Stockholm. Trettio år senare blir fallet återigen aktuellt i samband med en dokumentär om försvinnandet, och Marianne Jidhoff får uppgiften att ta utredningen vidare tillsammans med sin arbetsgrupp. De anar att familjen Renaudots stora förmögenhet kan ha haft något med försvinnandet att göra. Den dittills förtegna familjen öppnar också dörren till gömda hemligheter som får en avgörande roll för fallets lösning. Men vad är sanning och vad är spekulationer?

Samtidigt anmäler en ung man sina misstankar om att han blir förföljd. Anmälan hamnar på polisassistent Augustin Madrids bord, och han börjar undra om inte hoten mot den unge mannen har en koppling till vad som hände den där försommarkvällen 1988.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Åtta steg bakom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Njutbar
  Maud Lille-Mor Edenborn (Nacka), 2 december 2018

  stilistiskt mycket bra. Ovanlig upplägg. Lättläst. Mycket tydlig och enkel att följa.. Mycket spännande utan en massa blod och hemskheter En bladvändare av stora mått.
  Mycket bra personskildringat och intressanta psykologiska personskildringar.
  Skriv fler Denise, väntar otåligt!
  Maud

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 november 2018

  Denise Rudberg har gett ut drygt tjugo stycken böcker, och jag har läst dom nästan allihopa. Jag gillar hennes sätt att skriva. Tycker att hennes böcker är lättlästa, lättsmältna, snabblästa, enkla, underhållande, och läsvärda.

  Den här boken är den åttonde delen om Marianne Jidhoff, i den serie böcker som Denise Rudberg kallar Elegant Crime, som är kriminalromaner i överklassmiljöer.

  Jag tycker att boken Åtta steg bakom var precis lika bra som dom sju tidigare böckerna, och... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg