Goda grannar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lundasviten (del 2)
Utgivningsdatum
2020-06-17
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137154879

Goda grannar E-bok

(15 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-06-17

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur väl känner du dina grannar? Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter som verkar perfekt för deras familj. Men allt eftersom de lär känna sina grannar kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det först röra sig om en tragisk olycka. Medan hon kämpar för sitt liv på sjukhuset växer dock tvivlet bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna händer?

"Goda grannar" är en psykologisk spänningsroman om den hårfina gränsen mellan rätt och fel, och om faran med att komma sina grannar alltför nära.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Goda grannar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 juli 2020

    Den här boken, Goda grannar, är den tredje boken som jag läser av författaren Mattias Edvardsson. Först läste jag boken En nästan sann historia. Den var bra, och fick en fyra i betyg från mig. Sen läste jag boken En helt vanlig familj. Den var jättebra och fick högsta betyget av mig.

    Så nu hade mycket jag höga förväntningar på författarens nya bok, Goda grannar. Och tack och lov så infriades dom absolut.

    Goda grannar är precis lika bra som En helt vanlig familj. Den är myck... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mattias Edvardsson