En andra allians (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kontrahenterna (del 2)
Utgivningsdatum
2020-05-27
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137155043

En andra allians E-bok

(33 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-05-27

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den efterlängtade andra delen i Denise Rudbergs hyllade serie "Kontrahenterna" - en spänningsserie som utspelar sig i andra världskrigets Stockholm där vi får följa de tre unga kvinnorna Elisabeth, Iris och Signe som under brinnande krig valts ut för att genom signalspaning knäcka tyskarnas kod. När vi möter dem igen växer sig Nazityskland allt starkare och på midsommardagen 1941 går tyskarna in i Ryssland under kodnamnet Operation Barbarossa. "En andra allians" är en hyllning till förra seklets kämpande, starka kvinnor av en av våra mest lästa och älskade författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En andra allians. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. D Rudberg
  Margareta S, 4 oktober 2020

  Man ska ha läst första delen.
  Roligt höra om stockholm under den tiden. Fortsätt att skriv liknande, om Stockholm under40/50 talet

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 maj 2020

  Jag har läst nästan allt som Denise Rudberg har skrivit, och hon tillhör mina favoritförfattare. Jag har förut tyckt allra mest om hennes Elegant Crime-serie, som hittills har nio böcker i serien, och fler kommer.

  Men nu har jag en ny favoritserie av Denise Rudberg, och det är bokserien Kontrahenterna, med hittills två böcker, och fler kommer även där.

  Den första boken i den här serien heter Det första chiffret, och den var mycket bra. Och nu har jag läst den andra boken, ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg