Grissly (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 8)
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137156156
Grissly (e-bok)

Grissly E-bok

(20 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-05-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Om du inte lagt upp det på Instagram, har det hänt? Om du inte finns på Instagram, finns du? Om du finns på Instagram, kommer du att dö? En känd influencer hittas dumpad i en container, knivhuggen i bröstet och iförd en Gucciträningsoverall. Liket har en exklusiv klocka på sig, och det är tydligt att det inte handlar om ett rån. Varför vill någon mörda en influencer? Zack Herry, Deniz och de andra i gruppen vid Särskilda enheten förstår direkt att det här bara är början. Början på ett spel där man inte vet vem som är marionett, och vem som har den egentliga makten. Där ytlighet och gränslöshet förstör liv. Som alltid tar Mons Kallentoft upp högaktuella ämnen och gör det till mörk, högoktanig spänning. Grissly är den åttonde boken i Zackserien och baseras löst på myten om Herkules stordåd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Grissly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 augusti 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit drygt tjugofem böcker, och jag har läst dom alla. Gillar alla hans tre serier, Palma-serien, Malin Fors-serien, och Herkules-serien. Den här boken, Grissly, är bok nummer åtta i Herkulesserien, och det planeras att bli tolv böcker i serien. Jag har tyckt mycket om alla böckerna i serien, och den här boken var inget undantag, även om den kanske inte tillhör en av dom bästa. Rekommenderar varmt boken, men läs helst serien från början.

 2. 3:a
  -, 1 augusti 2022

  Lite klen, den svagaste tror jag om Zack. Men diggar Mons.

 3. Vad hände till Zackserien?
  Daniel Grabbe, 15 juli 2022

  Jag har läst alla böcker om Zack Henry och älskar dem, men "Grissly" är fruktansvärt dåligt. Man har intrycket att Mons Kallentoft hade inte det minsta lust att skriva boken. "Grissly" är i alla fall den värsta delen hittills. Oinspirerad och tråkig.

 4. Grissly
  -, 26 maj 2022

  Välskriven och spännande.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft