Beatrice (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Charlie Lager (del 3)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2020-07-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137156491
Beatrice (ljudbok)

Beatrice Ljudbok

(64 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Prisbelönta Lina Bengtsdotters tredje fristående bok om Charlie Lager är en gripande kriminalroman om trasiga själar, svek och avklippta familjeband - en efterlängtad återkomst efter succédebuten "Annabelle" och uppföljaren "Francesca". Kriminalinspektör Charlie Lager brottas med sina personliga demoner när hon kallas till Karlstad där en nio månaders flicka försvunnit. Föräldrarna är i chock och medierna rapporterar högljutt om det resultatlösa sökandet. Lovande spår förvandlas till återvändsgränder och Charlie får en känsla av att ingen vill berätta hela sanningen om den försvunna Beatrice. För varje timma som går blir chanserna att hitta det lilla barnet vid liv allt mindre och Charlie tvingas pressa sig själv och omgivningen till det yttersta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Beatrice. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ok
  - (Hova), 19 november 2020

  Läsvärd, men inte mer. Inte den bästa i serien. Men ok.

 2. Beatrice
  Emelie Träff Söderberg, 4 september 2020

  Linas böcker får mig att släppa allt och ligga och läsa till sent på natten . Älskar Charlie - så verklig för att hon är så icke politiskt korrekt!

 3. Toppar ej del 1 och 2.
  -, 1 september 2020

  Del 1 och 2, Annabelle resp. Franceska, var helt Omöjliga att inte sträck-lyssna på, men Beatrice fängslade mig ej lika mycket, förrän emot slutet då saker knöts ihop med del 1 och 2. Nu hoppas jag att detta blir en fortsättning, för kriminalaren Charlie och inte att det tar slut här... Vill läsa mer och det verkar vara en öppning för en fortsättning som jag välkomnar.

 4. Oväntad
  -, 24 augusti 2020

  Fortsättning på 2 bra böcker om kvinnor/flickor med trasig förflutet. Mörk men viktig historia.

 5. Ännu en fantastisk bok
  -, 11 augusti 2020

  Ännu en fantastisk bok av Lina Bengtsdotter. Hon skriver så målande och man dras med ifrån första blad. Väntar redan på nästa bok.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter