Knappt en droppe blod (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
säbyholms gröna fingrar (del 2)
Utgivningsdatum
2021-03-10
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137158303

Knappt en droppe blod E-bok

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-03-10

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ond bråd död i slottsmiljö möter oss i Carin Hjulströms cosy crime-serie "Säbyholms gröna fingrar". I denna fristående andra del får vi med hög igenkänning, humor och även svärta följa skådespelerskan Siri Ehrensvärd, som nyligen bytt Dramatens stora scen mot livet på landet. Där driver hon vid Mälarens vatten en plantskola med sin brorson Anton - föräldralös, tidigare ungdomsbrottsling. När en äldre man hittas död, förmodligen mördad, på kyrkogården intill sin hustrus grav kopplas lokalpolisen Olle Magnusson in på fallet, och i sökandet efter en mördare får han hjälp av Siri. Den döde, advokaten Isak Beyer, visar sig ha haft inblick i hittills okända dokument och händelser ur det förflutna som till mångas förtret nu riskerar att avslöjas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Knappt en droppe blod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 augusti 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Knappt en droppe blod är den andra delen i bokserien Säbyholms gröna fingrar. Den första boken heter Bara ett litet mord. Jag gillade den första boken, och jag gillade den här. Lättlästa och charmiga böcker i genren cosy crime , och jag kommer definitivt läsa kommande böcker i serien.

 2. Trevlig och läsvärd
  -, 11 april 2021

  Trevlig och läsvärd

 3. Bra feelgood deckare
  -, 6 april 2021

  Plus bra uppläsare!!( gunilla nyroos), bra story, lyssna på första delen först

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström