Mirage (e-bok) NY
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vincent & Mina (del 3)
Utgivningsdatum
2023-08-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137158969
Mirage (e-bok)

Mirage E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-08-21
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sista delen i Läckberg Fexeus pulshöjande spänningstrilogi om det udda utredarparet Vincent och Mina.

Det är december i Stockholm och Sveriges justitieminister befinner sig under hot. I samma veva hittas en hög människoben nere i Stockholms tunnelbana, och skelettet visar sig komma från en högt uppsatt finansman. Polisinspektör Mina Dabiris grupp är stukad efter den traumatiska händelsen i somras som slutade i en kollegas död, och kallar in mentalisten Vincent Walder för att hjälpa till med fallet. För Vincent känns det som om världen alltmer sluter sig kring honom. När ytterligare en benhög hittas i underjorden sätts gruppen återigen på prov - vad är det som pågår i tunnlarna djupt under Stockholm? Och vem är det som jagar ministern?

Läckberg Fexeus mäktiga boksvit får här sin explosiva upplösning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mirage. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 september 2023

    Betyg: 5 av 5 - Den här boken, Mirage, av författarna Camilla Läckberg och Henrik Fexeus, är den tredje boken i serien om polisen Mina Dabiri och mentalisten Vincent Walder. Den första boken heter Box, och den andra boken heter Kult, och båda dom två böckerna fick högsta betyget av mig. Och det får även den här boken, för den var minst lika bra som dom två tidigare böckerna. Den är välskriven, intressant, spännande, hemsk, oförutsägbar, och mycket, mycket bra. Jag älskar dom två lite udda huv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna