Döden går på visning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden på Österlen (del 1)
Utgivningsdatum
2021-06-09
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159720
Döden går på visning (e-bok)

Döden går på visning E-bok

(68 röster)  |  Läs 6 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-06-09

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Svek, girighet och mord bland slott, äppelträd och blommande rapsfält.

När stjärnmäklaren Jessie Anderson hittas mördad i samband med en husvisning på Österlen dras den fyrkantige och aningen bufflige kommissarien Peter Vinston in i utredningen, trots att han egentligen bara är på besök i trakten. Till sin hjälp får han den lokala polisassistenten Tove Esping, oerfaren men ambitiös och vaken. Kollegerna retar sig på varandra men formar en motvillig vänskap i jakten på sanningen. Bakom trädgårdshäckarna i de idylliska byarna på Skåneslätten lurar en mördare. Frågan är bara vem.

"Döden går på visning" är första delen i Anders de la Mottes och Måns Nilssons pusseldeckarserie "Morden på Österlen" - där vackra miljöer och excentriska karaktärer möter ond bråd död.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Döden går på visning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Njutbar
  -, 24 september 2021

  Feel good deckare

 2. Midsomer Murders (Barnaby) i Österlen
  Lars Gardan, 16 augusti 2021

  Halvvägs genom boken - som är väldigt mysig - tycker jag att den är präcis vad jag hadde trott: Barnaby på skånska. Väldigt fint.

 3. Mysdeckare
  -, 13 augusti 2021

  Trevlig lättsam deckare lite Morden i Midsomer stuk. Läser gärna fler liknande denna. Ser fram emot fler från dessa författare

 4. Mysig pusseldeckare
  -, 18 juli 2021

  Mysig pusseldeckare att läsa i hängmattan.

 5. Underbara Österlen
  Lars Baardh , 16 juli 2021

  Uppskattade mycket de fina skildringarna av det vackra Österlen. En mycket fyndig intrig och en spännande avslutning. En högst läsvärd bok.

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 juni 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Döden går på visning är den första boken i en planerad serie som heter Morden på Österlen och som är ett samarbete mellan författarna Anders de la Motte och Måns Nilsson. Jag har aldrig läst något tidigare av Måns Nilsson, men av Anders de la Motte har jag däremot läst allt som han har gett ut. Den här boken är i genren pusseldeckare och är en trivsam, lättläst, välskriven, och humoristisk historia. Typisk trevlig sommarläsning som absolut kan rekommenderas. Och jag kommer definitivt att följa bokserien.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna