Ett fynd att dö för (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden på Österlen (del 2)
Utgivningsdatum
2022-06-02
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159744

Ett fynd att dö för E-bok

(54 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-06-02

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra delen i "Morden på Österlen", en serie pusseldeckare där vackra miljöer och starka karaktärer möter ond bråd död.

Det är högsommar på Österlen och den stora antikmarknaden i Degeberga ska just gå av stapeln, men portarna hinner knappt slås upp förrän ett brutalt mord på en ökänd antikhandlare chockar besökarna. Kriminalkommissarie Peter Vinston dras in i fallet trots att han har semester. Till hjälp får han Tove Esping som arbetar hårt för att bevaka sin position hos Simrishamnspolisen. Medan den omaka duon utreder mordet förbereder sig bygden för teveinspelningen av Antikrundan på Gärsnäs slott. Vinston och Esping inser snart att antikvitetsvärlden är full av excentriska människor, gamla konflikter och gåtor som är ovanligt svåra att lösa. Frågan är bara vem som är beredd att döda i jakten på det stora fyndet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett fynd att dö för. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  -, 16 oktober 2022

  Snabbläst och bra.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 augusti 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Ett fynd att dö för, är den andra delen i bokserien Morden på Österlen av författarna Anders De La Motte och Måns Nilsson. Jag har läst den första boken, som heter Döden går på visning, och den tyckte jag om, precis som jag också gjorde med den här. Rekommenderar varmt båda böckerna, och börja gärna med den första boken, även om den här boken också kan läsas fristående. Det är två charmiga pusseldeckare som är lättlästa, välskrivna, trivsamma, och hu... Läs hela recensionen

 3. Underbar sommardeckare
  JH, 15 augusti 2022

  Precis som första boken är historien full av färgstarka och intressanta karaktärer i en härlig sommarmiljö. Det är skönt att läsa en mordhistoria som inte fokuserar så mycket på själva mordet, och där våldet lyser med sin frånvaro. Istället tar glada och buttra, passionerade och intressanta personligheter plats. Sommarkänslan infinner sig direkt och gör detta till en riktig bladvändare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna