Som natten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (144.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
nattvak (del 2)
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2021-04-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159898
Som natten (ljudbok)

Som natten Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-04-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ny nervig skildring av Stockholms skuggsida efter den uppmärksammade debuten "Lite död runt ögonen". För tjugoåriga Asynja är den fyra månader gamla dottern "Snäckan" allting som egentligen betyder något. När pojkvännen Eddies drogaffärer går snett blir Asynja och dottern maktlösa brickor i ett mörkt spel. Under några dygn i södra Stockholm driver Asynja längre och längre bort från det liv hon drömt om, och lämnat en sårig uppväxt i Norrland för. "Som natten" är en mörk roman om en ung kvinna som dras in i en härva av kriminalitet, en berättelse om brutalitet men också om vänskap och mänsklig värme.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Som natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok i tiden
    -, 7 maj 2021

    Bra skriven med ett målande språk. Behandlar ett ämne som inte alla känner till

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 april 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Författaren David Ärlemalms debutroman, Lite död runt ögonen, var helt klart en av förra årets bästa böcker. Nu har jag läst hans helt nyutkomna bok, Som natten, och den var också väldigt, väldigt bra, och blir en av detta års bästa böcker. Boken känns mycket trovärdig, med karaktärer som man tycker om. Den är tragisk, gripande, och mörk, men har även ljus i sig. Mycket välskriven och berörande. Rekommenderar absolut boken, och även författarens första bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Ärlemalm