Skärseld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (259.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
cold case (del 3)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2021-07-06
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501048
Skärseld (ljudbok)

Skärseld Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-07-06

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Av författaren till Cold Case Försvunnen - Årets deckardebut 2019.

Tredje fristående delen i Cold Case, den prisbelönta deckarserien inspirerad av verkliga fall som utspelar sig i Malmö och på Österlen. En mordbrännare sätter skräck i de boende på Österlen - fyra människor har redan dött. På de utbrända husen hittar polisen siffror som man tror förövaren målat dit, och en överlevande kvinnas berättelse ger kriminalinspektör Tess Hjalmarsson en flashback till ett fall hon misslyckats med i början av sin karriär. Tillsammans med kollegan Marie Erling och profileraren Carsten Morris jagar Tess en gärningsman besatt av hämndbegär. Snart hotas även Tess egen trygghet tillsammans med den nya kärleken i huset på Österlen. Det förflutna har kommit ikapp henne och hon själv verkar stå på mordbrännarens lista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skärseld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 juli 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Skärseld, är den tredje delen i Cold Case-serien av författaren Tina Frennstedt. Jag har läst dom två tidigare böckerna, och jag tyckte mycket om dom båda två. Och det gjorde jag om den här boken också. Jag kommer definitivt att följa bokserien även i framtiden, och jag kan absolut rekommendera den. Författaren jobbar som kriminalreporter och böckerna inspireras av verkliga cold case-fall.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tina Frennstedt