En familjetragedi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lundasviten (del 3)
Inläsare
Magnus Roosmann, Per Juhlin, Frida Hallgren, Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2021-06-30
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501741

En familjetragedi Ljudbok

(127 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tre unga människor. Två mord. Men finns det mer än en sanning?

Bill Olssons ekonomi är körd i botten. Han kämpar för att försörja sin dotter och hyr ut ett rum till studenten Karla, som äntligen gjort sig fri från sin missbrukande mamma.

För att finansiera sina juridikstudier börjar Karla städa hos barnläkaren Steven Rytter och hans fru Regina. Men snart förstår hon att allt inte står rätt till i huset. Varför tillbringar Regina dagarna instängd i ett mörkt sovrum?

Samtidigt är Jennica mitt uppe i en trettioårskris. Via Tinder möter hon Steven och blir stormförälskad.

När Steven och Regina hittas döda i sitt hem blir Bill snart misstänkt. Fram växer en berättelse om en förtvivlad pappa som blivit desperat, och om ett läkarpar som förhåller sig fritt till alla regler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En familjetragedi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nästan lika bra som första boken men den nådde inte...
    -, 27 november 2022

    Nästan lika bra som första boken men den nådde inte riktigt ända upp. Jag ser fram emot tredje boken med lika stor entusiast oavsett betyg på denna.

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 1 juli 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Boken En familjetragedi är den tredje boken i serien Lundasviten. Alla tre böckerna är helt fristående från varandra. Dom två tidigare böckerna heter En helt vanlig familj och Goda grannar. Jag gav dom två första böckerna högsta betyget, och så får även den här boken. Tycker till och med att det här nog är författarens bästa bok hittills. Jag tycker väldigt mycket om Mattias Edvardssons sätt att skriva. Tycker mycket om karaktärerna i boken. Och jag gillar verklige... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mattias Edvardsson