Skammens väg (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skymningsland (del 2)
Utgivningsdatum
2023-03-27
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501864

Skammens väg E-bok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-27

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Efter succén med "Till minne av en mördare" är Pascal Engman och Johannes Selåker tillbaka med andra delen i serien Skymningsland. I ett Sverige som är djupt skakat efter Estoniakatastrofen är polisen Tomas Wolf svårt märkt av sina egna trauman. Men när han på nyårsaftonen till 1995 blir inkallad till en mordplats på en bordell, väcks han ur sin dvala.

Samtidigt kämpar kvällstidningsjournalisten Vera Berg både med sitt struliga privatliv och med att komma in i gemenskapen på sin nya arbetsplats Aftonbladet.

När ytterligare ett bestialiskt mord sker, denna gång på en porrklubb, korsas Tomas och Veras vägar och återigen tvingas de samarbeta trots sina olikheter. De anar ett samband mellan morden - men hur ser det ut och vem blir nästa offer?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skammens väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 mars 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Skammens väg, är den andra delen i en planerad bokserie, kallad Skymningsland, av dom två författarna Pascal Engman och Johannes Selåker. Den första boken heter Till minne av en mördare, och den var mycket bra, och fick högsta betyget av mig. Böckerna utspelar sig för nästan trettio år sedan, åren 1994 och 1995, och är härligt nostalgiska, eftersom det är verkliga händelser invävda i berättelserna. Jag tycker väldigt mycket om huvudpersonerna i böcke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna