Box (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (599.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vincent & Mina (del 1)
Inläsare
Eva Röse
Utgivningsdatum
2021-09-07
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501895
Box (ljudbok)

Box (ljudbok)

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-09-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Intensiv spänning av nya författarduon Läckberg Fexeus - första delen i nagelbitande serie. När en kvinna hittas död i en låda som genomborrats av svärd står polisen frågande: Rör det sig om ett urspårat trolleritrick eller ett extremt brutalt mord? Mina Dabiri är polisinspektör vid Stockholmspolisen och tar hjälp av Vincent Walder, mentalist och expert på kroppsspråk och magi. De gör kopplingar till ett tidigare fall, och inser att de jagar en hänsynslös seriemördare som måste stoppas innan offren blir fler. Men Minas och Vincents kantiga personligheter ställer till det. Båda bär dessutom på mörka hemligheter. Deras förflutna tycks höra samman med det som sker och tempot skruvas upp alltmer. De behöver ligga steget före mördaren, lära känna vansinnet för att kunna stoppa det.

Direkt efter bokens slut finns ett exklusivt samtal mellan författarna där de berättar mer om arbetet bakom boken och avslöjar detaljer om det kluriga deckarpusslet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Box. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande!
    -, 15 september 2021

    Boken var spännande och var välskriven! Lyckad kombo med Fexeus och Läckberg! Jag lyssande på Eva Röse som läste lysande! Läs den!

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 8 september 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Jag har nog läst precis allt som Camilla Läckberg har skrivit, men ingenting av Henrik Fexeus. Nu har jag läst deras gemensamma bok, Box, som är den första delen i en planerad boktrilogi av dom tillsammans. Jag hade väldigt höga förväntningar på den här boken, efter allt som jag har läst om den, och tack och lov så infriades mina förväntningar helt. Boken är välskriven, intressant, spännande, blodig, oförutsägbar, och mycket, mycket bra. Jag älskar dom två lite udd... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna