När snön faller vit (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
säbyholms gröna fingrar (del 4)
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137502182
När snön faller vit (e-bok)

När snön faller vit E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-11-14

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Julförberedelserna är i full gång på plantskolan Säbyholms gröna fingrar, som drivs av före detta Dramaten-skådespelerskan Siri Ehrensvärd och hennes brorson Anton, och butiken är fylld av julrosor, amaryllis och kransar. På ålderdomshemmet i närheten firas Lucia med sång från traktens förskola. Snart upptäcker man att ett dyrbart konstverk har försvunnit - och man kan konstatera att säkerheten kring verket varit i det närmaste obefintlig. När det kommer in fler anmälningar om konststölder inleder polisen Olle Magnusson en utredning och Siri och Anton dras som vanligt in i fallet. Samtidigt vill slottsfrun Viveca Lagercrantz planera för julen och i år vill hon fira en stor jul tillsammans med släkten - i vilken plötsligt även Siri och Anton ingår ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När snön faller vit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 november 2022

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - Den här boken, När snön faller vit, är en kortroman, och det är också den fjärde delen i mysdeckarserien Säbyholms gröna fingrar. Jag tycker att det är en lättsam och trevlig bokserie som jag har läst alla delar av, och kommer att fortsätta att följa. Kan rekommenderas för lättläst och lättsmält underhållning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström