Dalskuggan (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (316.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Åremorden (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-10-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137502663
Dalskuggan (ljudbok)

Dalskuggan (ljudbok)

(161 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-01

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nominerad till Årets svenska deckarförfattare 2021!

Det är sportlov i Åre när ett illa tilltygat lik hittas en bit utanför byn. Offret har inga kända fiender och Årepolisen står rådlös. Hanna Ahlander är kvar på sitt vikariat men hoppas på en fast tjänst. Hennes kollega Daniel Lindskog slits mellan familjen och arbetet.

Samtidigt har en frikyrklig sekt fått starkt fäste i de isolerade byarna nära norska gränsen. Den unga Rebecka drömmer om att tjäna Gud som trofast pastorshustru, men hon blir mer och mer utsatt och isolerad. Ingen tar hennes parti och snart fruktar hon för sitt liv.

När nya hemligheter avslöjas börjar en allt mörkare historia nystas upp. Hanna och Daniel dras in i en komplicerad utredning som handlar om att överleva - till varje pris.

"Dalskuggan" är andra delen i Åremorden. En serie där Viveca Sten väver samman den storslagna naturen med starka karaktärer i rafflande mordgåtor som fullkomligt trollbinder läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Dalskuggan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 23 november 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Dalskuggan är den andra boken i Viveca Stens nya serie Åremorden, som utspelar sig i Åre, till skillnad från hennes tidigare bokserie som utspelar sig i Sandhamn. Den första boken i den här nya serien heter Offermakaren. Jag tyckte om den boken, precis som jag har gjort med alla böckerna i Sandhamns-serien, och jag tyckte även om den här boken. Kommer absolut följa serien i framtiden. Lättläst, spännande, fina miljöer, bra karaktärer, och inte helt förutsägbar. Kan rekommenderas.

 2. Allt kan hända
  -, 18 november 2021

  Spännande klurig och bra story från fjällvärlden

 3. Välskriven på alla sätt
  -, 15 november 2021

  Den var både otroligt spännande och kändes trovärdig och hade ett oväntat men uppklarat avslut. Kan verkligen rekommenderas.

 4. Spänning i Åre
  Annika, 2 november 2021

  Viveca Stens andra bok om Åre är mycket bra och spännande och lovar gott inför framtiden! För mig har den varit ett spännande sällskap i löpspåret!

 5. Toppenbok
  -, 18 oktober 2021

  Spännande och en bra uppläsare

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten