En våldsam kärlek : vägen till ett värdigt liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Siham Shurafa
Utgivningsdatum
2023-03-02
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504193
En våldsam kärlek : vägen till ett värdigt liv (ljudbok)

En våldsam kärlek : vägen till ett värdigt liv Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-03-02

Styckköp

100

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Laddas ned direkt
  100
 • Skickas inom 1-2 vardagar
  Bokus Pluspris: 209 239
Visa alla 2 format & utgåvor
Jessica MacDowalls självbiografiska "En våldsam kärlek" är ett starkt vittnesmål om män som slår och kvinnor som inte vågar gå.

När Jessica möter Sebastian på sin bästa väns bröllop blir hon omedelbart förälskad. Han är snygg, smart och framgångsrik. Han får henne att skratta, hon känner sig åtrådd. Snart blir de sambor, gifter sig och får barn, samtidigt som Jessicas karriär som tv-producent tar fart. Det går fort - kanske alltför fort. De är det perfekta paret, men bakom den tjusiga fasaden går livet överstyr.

MacDowall blottar en spiral av våld, medberoende, skam och skuld, och berättar hudlöst om kampen för att finna en väg ut, inte minst för barnens skull. Allt i ett samhälle där bevisbördan ligger på offret och inte på förövaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En våldsam kärlek : vägen till ett värdigt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betydelsefull
  catarina forsling pakanen (Rimbo), 11 mars 2023

  En bok som måste läsas/lyssnas, en viktig berättelse som berör. Ett ämne som det måste pratas mer om, tack för en bra bok.

 2. Stark berättelse
  -, 10 mars 2023

  Otroligt stark och trovärdig berättelse. Mycket ledsam förstås, men imponerades över modet att berätta och skapa mer förståelse och kunskap i detta svåra ämne.

Visa alla 2 recensioner