Födelsedagen (e-bok) NY
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Frida von Engen (del 1)
Utgivningsdatum
2023-09-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506364
Födelsedagen (e-bok)

Födelsedagen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-11
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Driven spänning av nya författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt.

Sången tystnar tvärt när dörren till födelsedagsbarnets rum öppnas. Sängen är tom och fönstret står på glänt. Polisen kallas till huset och en sökinsats påbörjas. Stämningen mellan exfrun, pappan och styvmamman eskalerar. Alla tre har något att vinna på att röja sjuåriga Samuel ur vägen. Och det visar sig snabbt att deras historier inte går ihop. Vad har egentligen hänt pojken?

"Födelsedagen" är första delen i en ny spänningsserie av Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt. Boken utspelar sig under tjugofyra intensiva timmar och är en angelägen bladvändare av riktigt hög kvalitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Födelsedagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 18 september 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag tror att jag har läst alla böcker som både Carina Bergfeldt och Sofie Sarenbrant har skrivit var för sig. Och jag har tyckt om dom allihopa. Nu har dom för första gången skrivit en bok tillsammans, och som jag har förstått det så ska det bli fler böcker i en serie, där den här boken är första boken. Och jag ser fram emot att följa den serien, eftersom jag tyckte att den här boken, Födelsedagen, var riktigt bra. Den var välskriven, lättläst, oförutsägbar, och sp... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna