Satan från Borlänge (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Karlsen
Utgivningsdatum
2023-03-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506937

Satan från Borlänge Ljudbok

(66 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Sluta aldrig hämnas." Det var länge en helig princip för Anders Karlsen och han förlät aldrig några oförrätter. Hans egna vänner kallade honom Satan. Genom sin gränslöshet gjorde han kometkarriär i den undre världen som ökänd knarklangare och indrivare. Han kom att bli mentor åt gänget Familjen som härjade i Dalarna på 1990- och 2000-talet. En annan av Satans principer var "håll tyst om dina brott" men nu berättar Anders Karlsen om tiden som en av Sveriges mest fruktade brottslingar. Vi får ta del av hans liv, från uppväxten hos morföräldrarna till livet som den beryktade Satan och därefter kampen för att komma bort från droger, våld och brott. Idag är Anders Karlsen utbildad socialpedagog och arbetar som behandlingsansvarig på ett behandlingshem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Satan från Borlänge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sämsta bok jag läst/ lyssnat på
  Anonym, 3 oktober 2023

  Sida upp & ner i detaljer kring brutalt våld och ktiminalitet. Jag har nu lyssnat på mer än halva boken & mår illa av hur stor plats av allt våld får i den här boken. Ett kriminellt slang. Väntade mig att det skulle ha skrivits med mer insikt om hur det var att leva det livet & hur han tänker idag. Att författaren skulle styrt upp historien. Hade kanske räckt med 1-2 kapitel om det gamla livet. Hoppas alla pengar går till brottsofferjouren till alla som utsatts under alla år.

 2. Läs boken!
  -, 19 juni 2023

  En osentimental, ärlig och rak berättelse
  från livet. Läs boken!

 3. Har läst denna bok två gånger. Så bra är den.
  DRD2 (Enköping), 18 juni 2023

  Tänkte först. "Inte en till bok om någon av alla dessa grovt kriminella individer. Med ett behov av att berätta sin livshistoria för att försvara sina brott som så många innan redan berättat.

  Nej istället är det en gripande historia som visar att att den som verkligen vill förändras på riktigt faktiskt kan det. Alldeles oavsett hur djupt i drogmissbruk och kriminalitet man hamnat. Anders med ett sånt uppenbart stort hjärta. Som också tar fullt ansvar utan att skylla på någon annan f... Läs hela recensionen

 4. Fascinerande skrämmande
  A Bernström (Stora Skedvi), 30 april 2023

  Har inte lyssnat klart än men blir bestört, full i skratt, dömande och allt däremellan när jag lyssnar på hans livshistoria. Så nära men ändå så fjärran från det liv jag levt/lever. Värd att lyssna på.

 5. Skön Borlänge-dialekt
  -, 4 april 2023

  Boken i sig är inget mästerverk men den är otroligt lätt att fastna i. Anders berättar boken på ett väldigt bekvämt sätt som gör att man vill lyssna klart allt i en sittning.

 6. Kompis i Borlänge
  gunnarsson, 30 mars 2023

  Mycket bra ljudbok, mycket bättre tyckte jag att få höra min kompis Anders berätta. Hoppas jag kan träffa han framöver på en kaffe.

 7. Ingen höjdare
  -, 22 mars 2023

  En pinsam historia där man märker att författaren är väldigt nöjd över hans tidigare liv och försöker skryta med hur stor och farlig han varit så fort han får möjlighet.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper

  Miguel Guerrero

  Vet du vad du ska göra vid ett längre strömavbrott, en plötslig vattenbrist eller hur du ska hitta dina anhöriga om ett terrorattentat slår ut kommunikationsnätet? Om inte, är Krisberedskap för alla av militären och journalisten Miguel Guerrero nå...