Satan från Borlänge (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Karlsen
Utgivningsdatum
2023-03-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506937
Satan från Borlänge (ljudbok)

Satan från Borlänge Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-03-14

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Sluta aldrig hämnas." Det var länge en helig princip för Anders Karlsen och han förlät aldrig några oförrätter. Hans egna vänner kallade honom Satan. Genom sin gränslöshet gjorde han kometkarriär i den undre världen som ökänd knarklangare och indrivare. Han kom att bli mentor åt gänget Familjen som härjade i Dalarna på 1990- och 2000-talet. En annan av Satans principer var "håll tyst om dina brott" men nu berättar Anders Karlsen om tiden som en av Sveriges mest fruktade brottslingar. Vi får ta del av hans liv, från uppväxten hos morföräldrarna till livet som den beryktade Satan och därefter kampen för att komma bort från droger, våld och brott. Idag är Anders Karlsen utbildad socialpedagog och arbetar som behandlingsansvarig på ett behandlingshem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Satan från Borlänge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ingen höjdare
    -, 22 mars 2023

    En pinsam historia där man märker att författaren är väldigt nöjd över hans tidigare liv och försöker skryta med hur stor och farlig han varit så fort han får möjlighet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper

    Miguel Guerrero

    Vet du vad du ska göra vid ett längre strömavbrott, en plötslig vattenbrist eller hur du ska hitta dina anhöriga om ett terrorattentat slår ut kommunikationsnätet? Om inte, är Krisberedskap för alla av militären och journalisten Miguel Guerrero nå...