Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-03-10
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143504408
Victoria : Prinsessan privat (e-bok)

Victoria : Prinsessan privat (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2010-03-10
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Expressens hovreporter Johan T Lindwall har följt kronprinsessan Victoria ända sedan hennes artonårsdag. Han har rest med henne över hela världen och ger här en aldrig tidigare skildrad inblick i livet innanför slottsmurarna.Det blir en historia om den privata Victoria ? en sida som inte många utanför familj och vänner har fått se. Tidigt börjar Victoria brottas med sin dåliga självkänsla. Kraven från omgivningen gör att hon ofta tvivlar på sig själv. Det är ständiga gräl med mamma Silvia och pappa kungen. Hon tycker att syskonen Carl Philip och Madeleine särbehandlas, de får göra vad som helst och hon ingenting.På gymgolvet träffar hon den trygge och lugne Daniel Westling från Ockelbo. Under lång tid är han en av få vänner som Victoria vågar anförtro sig åt och snart börjar kärleken spira. Kungen rasar över dotterns val av blivande make och gör allt för att stoppa deras planer, men Victoria vägrar släppa taget om kärleken och Ockelbo blir snart hennes andra hem. Långa perioder pratar far och dotter inte med varandra. Men till slut ger kungen upp ? Victoria får sin Daniel och sitt efterlängtade bröllop, 19 juni 2010, i Storkyrkan i Stockholm."Under alla resor i olika länder har jag fått en unik inblick i Victorias privata liv. Vi har varit i alla världsdelar och många gånger har vi fört långa privata samtal. Hon är en klok person som en dag blir en perfekt drottning. Victoria har förvandlats från en olycklig flicka till en i dag lycklig vuxen kvinna."

Omslagsformgivare: Helena Hammarström
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Victoria : Prinsessan privat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Den hittills bästa boken av Johan T Lindwall.
    a2, 18 maj 2015

    Det märks att han har följt Victoria ett bra tag och kommit henne nära. Boken nästan sträckläste jag 2010 när jag var sjukskriven. Den är bra skriven samt underhållande. Det jag tyckte var mest intressanta var givetvis motståndet mot Daniel som fanns hos Vicorias föräldrar. Denna bok blev ju skriven före bröllopet så jag vet inte om senare exemplar är mer uppdaterade än den jag läste då.

    Men hur som helst, det är en underhållande bok som man kan läsa och man behöver inte vara rojalis... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Victoria : Prinsessan privat