Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 4)
Utgivningsdatum
2011-04-20
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789143510966

I natt är du död E-bok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2011-04-20

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den efterlängtade fjärde boken i Viveca Stens Sandhamnssvit

När studenten Marcus Nielsen hittas död i sin lägenhet tyder allt på att han har begått självmord, men Marus mamma är övertygad om att han blivit mördad och bönfaller Nackapolisen att gräva vidare. På stationen är situationen redan ansträngd - kriminalinspektör Thomas Andreasson var nära döden ett halvår tidigare då isen utanför Sandhamn brast under hans fötter. Kommer han någonsin att kunna återhämta sig?

Vid polisens undersökning av fallet leder spåren till Korsö militärförläggning utanför Sandhamn, där de hårdföra kustjägarna haft sin bas i decennier. Thomas bästa vän, Sandhamnsbon Nora Linde, blir tillfrågad om hon kan ta reda på mer om Korsös hemligheter. Nora har just gått igenom en svår skilsmässa och välkomnar chansen att få tänka på annat. Kort därefter dör ytterligare en man som har kopplingar till Korsö. Finns det något i det förflutna som inte får komma i dagen?

I natt är du död är en spännande kriminalroman om hämnd, pennalism och besatthet. Det är den fjärde boken om Thomas Andreasson och Nora Linde.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I natt är du död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Småtrevlig
    Pia, 28 oktober 2011

    Jag tycker att temat kustjägarna en intressant och inslaget av vuxen mobbing är ett ämne som är väl värt att ta upp. Vuxen mobbing känns dessutom som ett trovärdigt motiv.

    Jag tycker att slutet är väl dramatiskt. Alla böcker har slutat med en väldig dramatik och det gör att det dramatiska slutet känns lite krystat. Trots att jag tycker att dramatiken i slutet är i överkant är själva upplösningen relativt oväntad.

    Jag tycker att I natt är du död" är bok som passar utmärkt när... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten