Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-02-23
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 22 mm
Vikt
859 g
SAB
Fe
ISBN
9789144106342
Connect 2 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Vuxna och unga vuxna (häftad)

Connect 2 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Vuxna och unga vuxna

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Engelska, 2016-02-23
475
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ge dina elever de rätta verktygen för att snabbt ta sig in i den engelsktalande gemenskapen! Connect är ett nybörjarmaterial för unga vuxna och vuxna med små eller inga förkunskaper som visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier. Peter Watcyn-Jones och Annika Mattsons läromedel är en oslagbar kombination av tryckt material och en digital del som ger eleven varje möjlighet att lyckas. 
Elevpaketet innehåller dessutom två Workbooks, förbrukningshäften med övningar. Facit till både Workbooks finns i det digitala läromedlet. Med Connect 1 och Connect 2 får eleverna kunskaper motsvarande grundskolans steg 1-4 och ges förutsättningar att gå vidare till gymnasienivå. 
Nya upplagan av Connect 2 innehåller ett  utökat antal digitala övningar, möjlighet för eleverna att skriva in glosor i på sina egna språk, och dessutom planeringssidor till stöd för dem som studerar.  
Textbook till första upplagan kan användas tillsammans med Workbook till andra upplagan. För att underlätta för skolor som vill göra detta, har alla som använder en kod från första upplagen automatiskt fått tillgång till det digitala läromedlet till den andra upplagan i sin digitala bokhylla. Lärarna ska tänka på att meddela eleverna att de ska använda det digitala läromedlet till den första upplagan (gröna boken), om de har Workbook från den första upplagan. Om de har en ny Workbook ska de använda det digitala läromedlet till den andra upplagan (orange boken). Man ser skillnaderna mellan dessa båda Workbooks eftersom första upplagan inte har Planner sidor.
DIGITALt läromeDEL


 • Texterna inlästa med autentiskt engelskt tal


 • Interaktiva uppgifter för uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal


 • Ljudet till hörövningarna


 • Nya längre texter


I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Connect 2 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Vuxna och unga vuxna
 2. +
 3. Solid Gold 3 Study Guide Elevpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solid Gold 3 Study Guide Elevpaket - Digitalt +... av Annevi Pihlsgård (Övrigt).

Köp båda 2 för 679 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Connect 2 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Vuxna och unga vuxna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Om boken Connect 2-Elevpaket digital produkt
  Youssef Halihal, 14 september 2017

  Hej!

  jag tycket om boken för mig är mycket intressent fördelen med digital är att jag få lära mig läsa, lyssna och göra min arbetsuppgifter samtidigt jag få nytta och lust av boken.

  Texter och bilder i boken är tydliga den hjälper mig att förstå.
  jag kan rekommendera boken till en vän

  Hälsning
  Youssef

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna