Skriv skönlitterärt : handbok i skapande svenska (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2020-05-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
F.06
ISBN
9789144138336
Skriv skönlitterärt : handbok i skapande svenska (häftad)

Skriv skönlitterärt : handbok i skapande svenska

(2 röster)
Häftad Svenska, 2020-05-12
312
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Skriv skönlitterärt är en handbok fylld av övningar för den som är i början av sitt skrivande eller för den som är en erfaren skribent; för den som går på en skrivarkurs eller för den som leder den; för den som skriver i grupp eller för den som skriver hemma på sin kammare.

I boken ges en genomgång av det skönlitterära skrivandets genrer och uttryckssätt, inledningsvis i form av korta uppvärmningsövningar för att därefter beta av de stora ämnena: poesi, prosa och dramatik.

Att skriva är den friaste av sysslor, men att bejaka sin frihet och tro på sin text är inte alltid det enklaste. Ständigt jagas den som skriver av konventioner och krav, höga anspråk och dåligt självförtroende. Skriv skönlitterärt erbjuder en praktisk väg:

Lita på din text, lita på ditt språk, skriv fritt - och öva ständigt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriv skönlitterärt : handbok i skapande svenska
 2. +
 3. Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 650 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Carlbring

 • Tintomara 2.0: ~ ett embryoäventyr ~

  Magnus Carlbring

  Tintomara 2.0 är en pikareskflykt genom tid och rum, språk och verklighet, tradition och förbannelse. Följ den unge Embryo Foster när han under ett studiebesök på Kungliga Operan i Stockholm skjutsas ner genom tidsskikten och hamnar i ett myllrand...

 • Paul Exodus Propp

  Magnus Carlbring

  Den enda naturlag som gäller bara människan, är lagen om alltings djävlighet. Detta får den unge poeten Paul Exodus Propp ständigt erfara. Snäll och öm, men mycket förvirrad i övertygelsen om sin egen storhet vill han skriva allt - dramatik, teve,...